Call us now

ENTERTAINMENT BUREAU

Danseressen | Hosts | Burlesque | Striptease | Artiesten

Tarieven acts 

Burlesque of Vuurspuwer acts duren altijd ongeveer 15 minuten en u kunt bij ons al een artiest huren vanaf 170 euro incl. reiskosten.

Een Dj, Mc, Go-Go Danseres, Zangers en Zangeressen Entertainment duurt minimaal een uur en u kunt bij ons al een artiest inhuren vanaf 170 euro incl. reiskosten.

Een stripact duurt ongeveer 15 minuten en u kunt bij ons al een stripper huren vanaf 170 euro incl. reiskosten. Bij ons hoeft u normaliter geen aanbetaling te doen voor het inhuren van strip acts. U kunt na de show direct contant betalen. Striptease shows kunnen op verschillende locaties aangeboden worden, bijvoorbeeld gewoon bij u thuis op een verjaardagsfeest om de jarige te verwennen. Maar er zijn ook andere opties, wat dacht u van een dinner striptease waarin de stripper tijdens het dessert de bachelorette verrast? Of een boot tour over de Amsterdamse grachten met onbeperkte drankjes en een striptease show voor de vrijgezel? Of gaat u toch voor meer glamour met de striptease in een limousine? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Een Paal Danseres act duurt ongeveer 15 minuten en u kunt bij ons al een artiest huren vanaf 170 euro incl. reiskosten. Glamour Entertainment kan paaldanseressen aanbieden van hoog niveau. Verschillende acts zijn mogelijk. Zoekt u een sportieve paaldans act zoekt voor uw bedrijfsfeest of juist een sensuele paaldans act vol glitter en glamour? Of wilt u graag een act boeken in speciale outfits passend bij uw event? Er is meer mogelijk dan u denkt! Schroom niet om ons een mailtje te sturen en te informeren naar de opties.

Het is tegen meerprijs ook mogelijk om paaldanseressen in te huren voor een aantal rondes, bijvoorbeeld voor op uw dance event of sexy feest. Behalve paaldansers is het ook mogelijk om gogo dansers en gogo danseressen in te huren om meerdere rondes het publiek te entertainen en op te zwepen.

De Topless Bediening duurt minimaal een uur en u kunt bij ons al een Danser of Model huren vanaf 170 euro incl. reiskosten.

Een Sex Show act duurt ongeveer 15 minuten en u kunt bij ons een koppel huren vanaf 400 euro incl. reiskosten.

Voor meer informatie of boekingen; bel ons op +31 6 40 30 45 78of e-mail ons  glamourentertainment.info@gmail.com