Call us now

ENTERTAINMENT BUREAU

Danseressen | Hosts | Burlesque | Striptease | Artiesten

Waarom klanten kiezen voor Glamour Entertainment:

Glamour entertainment is hét ervaren en gerenommeerde entertainmentbureau in Amsterdam. Bij Glamour Entertainment ben je als klant verzekerd van:

Kwaliteit: wij bemiddelen alleen in buitengewoon getalenteerde performers
Zowel theater- als erotisch entertainment
Het grootste en meest gevariëerde aanbod: er is altijd een geschikte performer of act voor je feest of event
Persoonlijke service: we adviseren je graag om een topfeest – of event neer te zetten en luisteren altijd naar persoonlijke wensen
Entertainment op maat: wij stellen naar wens een compleet en professioneel entertainmentprogramma voor je samen
Discretie: al onze klanten kunnen rekenen op onze discretie bij het uitvoeren van aanvragen en bij de behandeling van klantgegevens. Dit wordt vooral gewaardeerd bij boekingen voor de meer pikante shows en acts.

Onze klanten
We selecteren en leveren top entertainers aan zowel particuliere- als zakelijke klanten. Voor de beste clubs van Amsterdam, grote evenementen, beurzen en rondvaartorganisaties bijvoorbeeld, bemiddelen wij regelmatig entertainers. Maar ook voor particuliere feesten, zoals vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en bruiloften.

Entertainment op maat
Met het grote aanbod in verschillende shows en entertainers van Glamour Entertainment, kunnen wij ons goed voorstellen dat het lastig is een keuze te maken. Wij helpen je daar natuurlijk graag bij.

Heb je specifieke wensen voor bestaande shows of acts, dan kun je deze altijd bij ons aangeven.
Ook stellen wij, indien gewenst, complete en professionele entertainmentprogramma’s samen.

De Glamour Party Crew staat garant voor een onvergetelijk topfeest – of event!

Werken bij Glamour Entertainment
Wil je werken bij het beste entertainmentbureau van Amsterdam als Burlesque danseres, vuurspuwer of als hostess? Of wil je graag in de erotische entertainment werken als GoGo-danseres of stripper? Glamour Entertainment ontvangt dagelijks tal van boekingen en is daarom regelmatig op zoek naar professionele, gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.
Ben je geïnteresseerd,Bel/App ons op: +3 16 40 30 45 78 of stuur ons dan een e-mail: glamourentertainment.info@gmail.com met informatie over jezelf en je motivatie. Wij kijken dan of er een match is en nemen contact met je op.