Call us now

ENTERTAINMENT BUREAU

Danseressen | Hosts | Burlesque | Striptease | Artiesten

Miss Chantal & Miss Eva

Deze vuurspuwers bestaan uit het Duo Miss Eva & Miss Chantalle.
Als duo zijn ze zowel nationaal als internationaal actief werkzaam. Ze staan voor professionaliteit, creativiteit en continue vernieuwing van hun shows en zijn daardoor zeer gerespecteerde artiesten in de branche.
Ze hebben voor verschillende evenementen en organisaties gewerkt zoals Crazy land, Ex Porn Star, Little Sins, Play in Engeland, Wasteland, Lollypop Duitsland, beurs in Belgie en Frakrijk en erotic dreams Athene, Night Girlz show, Lady Ga Ga act in Bijenkorf Amsterdam, Burlesque Glamour Night van Madame Risquee, burlesque show in comedy theater in de Nes Amsterdam, in samenwerking met Ivy Davis Events in Shimmy’s beach club Cape Town zuid Africa en 360 in Istanbul, verschillende discotheken zoals La Rocca, Escape, club Air, VIP Rotterdam, Revolution in Neuss Duitsland, bedrijfsfeesten, theatershows, fashion shows, videoclip’s Dio Draculla, Tatto Gilly Super Dik ft Keizer , Kaoma, Dj Sean etc….
Wij hebben ook opgetreden met zageress Mirjam von Eigen in Ziggo dome en met amerikaanse rockband Eels in Paradiso bekend van sountrack van Shrek 3, Scream 2 en veel meer.

 

Voor meer informatie of boekingen ap/bel ons op +31 6 40 30 45 78

of e-mail ons : glamourentertainment.info@gmail.com